Kameraovervåkning

Kameraovervåkning

Kameraovervåkning, ITV, er mer etterspurt enn noensinne. Med en samlet forhøyning i kriminalitet ønsker bedriftseiere, varehus, offentlige bygg m.m. å utnytte effektiv tyverisikring og overvåkningssystemer.

Videoovervåkningssystemer er nå i stand til å bli overvåket, kontrollert og gitt tilgang fra nesten hvor som helst. Du kan styre PTZ kamera, snakke via lydutganger, se direktebilder eller opptak alt fra en mobiltelefon. Dagens teknologi gjør det lettere å sikre og administrere varer, verdier, forretninger, hjem, og mye mer.

1

Sikkerhet for dine ansatte

Ansattes trygghet er viktig for å kunne utføre Deres arbeid.

2

Sikring av verdier

Å ha et ekstra overvåkent øye som ser etter varer og verdier vil ofte føre til lavere svinn.

3

Prevantiv sikkerhet

Erfaringer viser at bedrifter med kamerasystem og god merking med "kameraovervåket området" har en betydelig redusert risiko for innbrudd og hærverk.

4

Sikker dokumentasjon

En filmsekvens eller stillbilder kan være et uvurderlig redskap i etterkant av en uønsket hendelse eller situasjon.

Utvalg typer kamera

Dome kamera. Kamera og linse er dekket til av en kuppel som vanskeliggjør at uvedkommende endrer retning og fokus. Ulike modeller leveres med vann- og støtsikker kapsling og infrarød belysning.

Bullet kamera. Solide og robuste utendørs kamera med IR belysning. God preventiv effekt.

cube

Cube kamera, allsidig innendørs kamera med fast opptikk. Smidig enkelt design sklir godt inn i de fleste miljø.

PTZ Dome, styrbare avanserte kamera. Pan, Tilt, Zoom, gir unike muligheter til å følge med på situasjoner i real tid. Passer til store arealer som aktivt overvåkes, ofte av vektere m.m.

Fisheye kamera, monteres på tak eller vegg. Opptil 360 graders synsvinkel. Krever høy oppløsning for å gi tilstrekkelig bildekvalitet.

Termisk kamera, ser temperaturforandringer og gir utrolig presise deteksjoner. Fungerer godt på store avstander og områder med lite eller ingen belysning.