Noen ord om menneskene bak

SeeU

Rune Loraas

Kjerneverdi

 

SeeU’s kjerneverdier er blitt formet gjennom mer enn 10 år med leveranser av sikkerhetsløsninger til våre kunder. Vi strekker oss langt for alltid å levere kvalitet, tempo i arbeidet og konkurransedyktige priser.

Visjon

 

Som kunde hos oss skal du være sikret tilgang på utstyr og enheter fra ledende produsenter av sikkerhetsprodukter … Våre medarbeidere har spisskompetanse innen våre fagområder, og vi vil alltid bistå med å finne frem til de beste løsningene for våre kunder.

Kvalitet

 

Kvalitet er i fokus i alle aspekter av leveransen. Tankegangen under prosjektering og hele veien til ferdig installasjon, fokuserer på oppmerksomhet. Det er oppmerksomhet på detaljer som gjør at vi kan jobbe med en rekke prosjekter samtidig, mens vi holder oss til planen!

Miljøvennlighet

 

Foruten å verdsette din tid, penger og visjon for prosjektet, verdsetter vi også miljøet. Det betyr at vi skal ha fokus på energieffektiviserende tiltak og ikke minst følge opp våre plikter innenfor renovasjon og gjenvinning.

Our Team

Møt vårt team

Hils på våre medarbeidere – slå på tråden for en sikkerhetsprat.

Stian Loraas

Prosjektleder. Store som små prosjekter trenger en prosjektleder. Stian har et godt øye for detaljer, og gir seg ikke før resultatet tilfredsstiller både han selv og oppdragsgiver.
489 42 744
stian@seeu.no

Robertas Lukosiunas

Montør. En effektiv tusenkunstner som er vanskelig å sette fast. Robert finner alltid gode løsninger på problemer som oppstår.
910 04 258
robert@seeu.no

Rune Loraas

Daglig leder. Ansvar for selskapets salgsaktiviteter og leder den daglige driften. Han er utdannet telekommunikasjonsmontør. De beste dagene har han når han får være med ut i felt.
458 05 440
rune@seeu.no

Systemleverandører