Vi er stolte av det vi driver med

Kjerneverdi

SeeU’s kjerneverdier er blitt formet gjennom mer enn 10 år med leveranser av sikkerhetsløsninger til våre kunder. Vi strekker oss langt for alltid å levere kvalitet, tempo i arbeidet og konkurransedyktige priser.

Visjon

Som kunde hos oss skal du være sikret tilgang på utstyr og enheter fra ledende produsenter av sikkerhetsprodukter … Våre medarbeidere har spisskompetanse innen våre fagområder, og vi vil alltid bistå med å finne frem til de beste løsningene for våre kunder.

Kvalitet

Kvalitet er i fokus i alle aspekter av leveransen. Tankegangen under prosjektering og hele veien til ferdig installasjon, fokuserer på oppmerksomhet. Det er oppmerksomhet på detaljer som gjør at vi kan jobbe med en rekke prosjekter samtidig, mens vi holder oss til planen!

Miljøvennlighet

Foruten å verdsette din tid, penger og visjon for prosjektet, verdsetter vi også miljøet. Det betyr at vi skal ha fokus på energieffektiviserende tiltak og ikke minst følge opp våre plikter innenfor renovasjon og gjenvinning.

Hvem er vi?

Stian Loraas

Prosjektleder

Store som små prosjekter trenger en prosjektleder. Stian har et godt øye for detaljer, og gir seg ikke før resultatet tilfredsstiller både han selv og oppdragsgiver.

489 42 744
stian@seeu.no

Knut-Eric Andreassen

Teknisk salg

Knut-Eric er teknisk leder. Han har lang fartstid innen teknisk bransje. Utdannet elektroniker og har genuin interesse av elektroniske enheter. Til dags dato har ingen utfordring klart å sette han fast.

924 00 873
kea@seeu.no

Rune Loraas

Daglig leder

Ansvar for selskapets salgsaktiviteter og leder den daglige driften. Han er utdannet telekommunikasjonsmontør, og sier heller ikke, nei, til å bli med ut i felt.

458 05 440
rune@seeu.no