SeeU Kameraovervåkning

Ta kontakt for en sikkerhetsprat

Ring oss på

33 33 33 32

Send oss ​​en e-post

post@seeu.no

Vi holder til

Bjellandveien 15, 3172 Vear

Våre prosjekter

Vi er stolte av å ha et bredt marked vi opererer i. Mangfoldet er stort og variert. Å ta fatt på komplekse prosjekter gjør at vi får brynet oss på nytenkning, utvikling og bygging av moderne, fremtidsrettede og sikre systemer. For oss er driften og sikkerheten hos kundene våre det vi setter fokus på og vi skreddersyr prosjektene etter ønske.

Dagligvare

Mange butikkeiere møter utfordringer med hyppige tyverier i forretningene. Denne typen kriminalitet er preget av at det ofte er de samme menneskene som gjentatte ganger begår overtredelsene.

Eiendom

Leietakere søker trygge miljø for sine bedrifter og arbeidstakere. Gode sikkerhetstiltak og rutiner kan gi et mer beroliget samarbeid.

Kjøpesenter

Store ansamlinger av butikker og dertil folksomme områder øker ofte hyppigheten av uønskede hendelser. Kameraovervåking benyttes for å trygge butikker, fellesarealer og parkeringsplasser.

Industri og produksjon

Råvarer og ferdige produkter er verdifulle og kan ha behov for kontinuerlig overvåking. Vi kan bistå med å designe og implementere en løsning for deres behov.

Statlige virksomheter

Vi leverer også sikkerhtsløsninger til de fleste statlige virksomheter. Kameraovervåking og alarmanlegg er bare noe av det vi tilbyr. For alle statlige virksomheter kan vi skreddesy den perfekte løsningen for riktig segment.

Gårdsdrift og landbruk

Beskyttelse om at dyr, maskiner og nøkkelutstyr er trygt og sikkert. Forhindre driftstans på gården din med forsikring om at utstyr som er avgjørende for effektiviteten i din virksomhet er i orden.

Hotell

Overnattingssteder krever et sikkerhetssystem som lar personalet svare på sikkerhetsrisikoer og trusler og muliggjør rask handling om hendelser oppstår.

Bygg og anlegg

Det er viktig å ha et sikkerhetssystem på alle anlegg. Tyveri av materialer og utstyr på byggeplasser står for store tap hos byggefirmaer hvert år.

Villa

Grundig boligsikring sørger for at hjemmet ditt blir mindre utsatt for innbrudd. SeeU har sikkerhetsproduktene du trenger for å kunne sove trygt om natten, og vi hjelper deg  med å finne en løsning som passer ditt hjem og budsjett. 

Borettslag/sameie

Vet du hvem som har tilgang til bygningen deres? Når det gjelder flerleilighetskomplekser og kontorbygg kan det ærlige svaret være ”nei”. Disse fasilitetene står overfor unike sikkerhetsutfordringer som best imøtekommes ved å regulere tilgangen med adgangskontroll.

Skroll til toppen